Sta af en toe stil bij de waarde die je toevoegt en geniet daarvan

+31 (0) 6 23 42 95 89

De wereld verandert continue en het tempo lijkt steeds sneller te gaan. Dat geldt ook voor organisaties, de rol van werkgevers en die van werknemers.

We zijn steeds meer in staat nieuwe vormen te creëren. Nieuwe organisatievormen en nieuwe rollen, voortkomend uit nieuwe inzichten en nieuwe mogelijkheden. Mijn persoonlijke interesse en passie liggen op het gebied van mens en organisaties. De samenwerking onderling, manier van bewegen, organiseren en ondernemen. Hoe verbinden mensen zich aan organisaties en waarom? Hoe kunnen we maximaal waarde toevoegen aan onze klanten, de maatschappij en de wereld? Deze thema’s boeien mij enorm. En in mijn rol binnen Blue-Mountain ben ik hier dagelijks mee bezig..

Blue-Mountain zit voor mij op dit moment in een heel interessante fase. Het pionieren is voorbij en we zijn ‘volwassen’ aan het worden. Een heel mooie fase. Een fase waarin we af en toe zoeken. Sommige momenten lopen we tegen de muur of het plafond. Maar bovenal is het een fase van verdieping, inrichten, veel lol, leren en energie. We zijn met z’n allen een organisatievorm aan het creëren die bij ons past. Een vorm die nieuw is en meer van deze tijd. Gebaseerd op flexibiliteit, gelijkwaardigheid en transparantie. Waar niet alles vastligt, maar waar ruimte is om volledig je eigen plek in te nemen. Voor iedereen die bij en met ons werkt om te werken vanuit je eigen kern en de dingen te doen waar je ongelooflijk veel energie van krijgt.

Wat ik concreet doe is het vormgeven van de talentontwikkelcyclus. Hierbij kun je denken aan het spiegelen van mensen, organiseren van reflectiemomenten en het geven van trainingen. Mijn doel is dat mijn collega’s hun potentieel maximaal kunnen benutten. Ik heb de overtuiging dat iedereen van zichzelf is, dus hier is geen vast kader voor. Ieder heeft zijn of haar eigen behoeftes en eigen leerstijl. Daarnaast kijk ik naar de werkelijke identiteit van Blue-Mountain en herijk de missie, visie, strategische doelstellingen en de gezamenlijke ambitie. Hier betrek ik al mijn collega’s bij. Dit doen we samen. Omdat we samen Blue-Mountain zijn.