Detachering

Photo 1587614382346 4Ec70e388b28

Onze kennis en kunde staan tot uw beschikking

Bij Blue-Mountain zijn we ervan overtuigd dat organisaties die beslissingen nemen op basis van harde feiten (data), het verschil kunnen maken. Het gevolg hiervan is dat organisaties voor optimale prestaties afhankelijk worden van hun informatievoorziening. Het is dan ook uitermate vervelend wanneer de kwaliteit van de informatievoorziening in het gedrang komt door het (tijdelijk) niet kunnen invullen van een functie. Door bijvoorbeeld vertrek of ziekte van een collega, kan er een capaciteitsprobleem ontstaan waardoor het genereren van waardevolle informatie minder goed verloopt. Ook bij een tijdelijk project of een piek in de informatiebehoefte kan tijdelijke capaciteit gewenst zijn.

Een data gedreven organisatie die afhankelijk is van de kwaliteit van de informatievoorziening, wil dergelijke capaciteitsproblemen snel opgelost hebben. Wij springen graag in dat gat met onze dienstverlening op het gebied van detachering.

"Nadat wij Blue-Mountain in de arm hadden genomen voor de implementatie van een BI-platform bleek al snel dat wij aan onze zijde niemand beschikbaar hadden om het project te leiden. Dat Blue-Mountain ook in deze rol kon voorzien was voor ons een ideale oplossing"

Bestuurder Dokterszorg Friesland

Functies detachering

  1. BI-coördinator Een (grote) data gedreven organisatie kan niet zonder een goede BI-coördinator. Wanneer deze rol tijdelijk niet wordt ingevuld kan dit de interne en externe informatievoorziening bemoeilijken en vertragen. Blue-Mountain biedt ervaren BI-coördinatoren met een brede kennis van het vakgebied.
  2. BI-consultant De BI-consultant zijn de basis van elk BI-team. Zonder deze consultants wordt het data lake niet beheerd, worden er geen rapportages opgeleverd en groeien de dashboards niet mee met de veranderende informatiebehoefte. Wij helpen u graag om uw team ook op dit vlak tijdelijk te versterken.
  3. Data-analist Een data-analist is een essentieel onderdeel van elke organisatie die data gestuurd wil werken. Er kunnen echter momenten zijn waarop een organisatie tijdelijk behoefte heeft aan extra data-analyse capaciteit. Denk bijvoorbeeld aan periodes van hoge bedrijfsdruk, zoals het einde van een kwartaal, of tijdens grote projecten waarbij extra data-analyse vereist is.
  4. Projectleider Gaat er een informatieproject starten en is er geen projectleider beschikbaar? Of is het project al gestart maar heeft u snel behoefte aan een goede projectleider? Wij kunnen u helpen. Daarbij beschikken onze projectleider uiteraard niet alleen over uitmuntende projectleider skills, maar ook over veel kennis op het gebied van business intelligence.

Wij zijn flexibel in het beschikbaar stellen van tijdelijke ondersteuning, zowel qua inzet per week als de termijn van inzet. In overleg zorgen we altijd voor een heldere opdrachtomschrijving en een goede begeleiding van de door ons ingezette medewerker. Daarbij is het een meerwaarde dat onze medewerkers altijd de back up hebben van de kennis en ervaring van anderen in onze organisatie. Zo krijgt u niet alleen de beschikbaarheid over een bekwame tijdelijke medewerker maar profiteert u ook van de enorme kennis en ervaring van Blue-Mountain op het gebied van data gedreven werken.

Meer weten? Neem contact op met Arjan Rook Arjan Rook

Wij gebruiken cookies.