Blue-Mountain behaald ISO 27001 certificering

Data Security Solutions Cybersecurity 1

6 mei 2022 door Jasper Simmer Jasper Simmer

Als business intelligence bedrijf komen we bij Blue-Mountain dagelijks met grote hoeveelheden data in aanraking. Het op orde hebben en houden van de Informatiebeveiliging is voor Blue-Mountain dan ook van zeer groot belang. Om voor onszelf en onze klanten de bevestiging te krijgen de informatiebeveiliging op de juiste wijze is geborgd,  hebben we in 2022 het ISO 27001:2017 certificaat behaald.

De ISO 27001 norm

De norm biedt een kader waarmee kan worden getoetst of een organisatie zijn zaakjes op orde heeft voor wat betreft de informatiebeveiliging. Hiertoe wordt een zogenaamd Information Security Management Systeem of ISMS geïmplementeerd als handvat om enerzijds de huidige stand van zaken objectief inzichtelijk te maken en anderzijds procedures te introduceren om continue te kunnen blijven toetsen, beoordelen en verbeteren.

Het behalen van de certificering geeft zodoende niet alleen het vertrouwen dat op dit moment de Informatiebeveiliging op orde is, maar laat vooral zien dat we binnen Blue-Mountain procedures en werkwijzen hanteren die garanderen dat de informatiebeveiliging duurzaam op orde blijft. Meer weten over de ISO:27001 binnen Blue-Mountain? We praten je graag even bij.

 

Veilig omgaan met data en persoonsgegevens, volgens een vast en duidelijk proces dat is voor ons topprioriteit. Het ISO 27001-certificaat toont aan dat we dit goed doen.

"Veilig omgaan met data en persoonsgegevens, volgens een vast en duidelijk proces dat is voor ons topprioriteit. Het ISO 27001-certificaat toont aan dat we dit goed doen."

Ed Stekelenburg, Managing director
Meer weten? Neem contact op met Ed Stekelenburg Ed Stekelenburg

Wij gebruiken cookies.