Werken bij

Werken bij

Werken bij Blue-Mountain

Je vindt het tof om met data te werken. Per project verschilt het uiteraard wat je precies gaat doen. Lekker veelzijdig en dynamisch! Of het nu het ontsluiten van data is, een workshop geven of je bent met een klant in overleg over de groei van datagedreven werken, je weet waar je het over hebt. Jij staat stevig in je schoenen. Je weet een vraag perfect door te vertalen naar een goed product of de juiste dienst voor onze klanten. 

Onze organisatie groeit, wil jij meegroeien? We zijn regelmatig op zoek naar versterking! Of je nu in Breda of Groningen woont, of ergens anders in het land, dat is geen probleem! Onze BI-consultants werken namelijk door het hele land. Er zijn dagen waarop we samenkomen op onze locaties en je kunt vanuit huis werken. 

De pluspunten van werken bij Blue-Mountain

  1. Unieke cultuur Een unieke cultuur met fijne collega’s, veel uitdaging , verantwoordelijkheid en vrijheid
  2. Persoonlijk opleidingsbudget Een eigen opleidingsbudget wat je kunt inzetten jezelf continue te blijven ontwikkelen
  3. Tijd voor jezelf 25 vakantiedagen en daarbovenop nog eens met kerst 2 weken vrij
  4. Sabbatical regeling Iedere 4 jaar een sabbatical van 4 weken
  5. De sfeer! Niet voor niets zitten beide vestigingen in het centrum met gezellige terrasjes op loopafstand. Daarnaast staat er elke dag een gezamenlijke lunch klaar wanneer je op kantoor bent.

Bij Blue-Mountain is er veel kennis op het gebied van business intelligence. Je kunt jezelf goed ontwikkelen ‘on the job’, maar ook op organisatorisch vlak. Er zijn verschillende thema’s waar je binnen het bedrijf aan kunt meewerken. Denk aan kennis, communicatie of structuur. Welk thema ligt jou, of vind je interessant? Zo kun je zelf bepalen waar jij je voor wilt inzetten om het bedrijf te laten groeien.

Stijn Neijenhuis Stijn Neijenhuis

Wij gebruiken cookies.