Corona bestrijden met Data

Image (1)

14 juni 2021 door Michiel Brinksma Michiel Brinksma

Al meer dan een jaar zijn we in de ban van het Coronavirus. Gelukkig zien we nu dalende cijfers bij besmettingen & ziekenhuisopnames en stijgende cijfers bij vaccineren.
 
Cijfers die zich vertalen in diverse dashboards om te verantwoorden, duiden, sturen en voorspellen. Blue-Mountain ondersteunt sinds september 2020 de GGD Drenthe bij het genereren van de juiste data, het vertalen naar de juiste dashboards en rapportages, zodat er grip komt en blijft. Business Intelligence laat zich hier in optima forma inzetten.

 


 
Op de foto Michiel Brinksma die als interim Informatiemanager namens Blue-Mountain de GGD Drenthe ondersteunt. Michiel over zijn werk: “Ik maak van dichtbij mee wat een enorme impact Corona afgelopen jaar heeft gehad op de GGD en hoe ongelofelijk hard er hier wordt gewerkt om deze pandemie te bestrijden. Een bijzonder dynamische wereld waarin het veel voldoening geeft om met een team van informatiemanagers, analisten, ontwikkelaars en functioneel beheerders ook cijfermatig Corona onder controle te krijgen. Business Intelligence laat hier écht toegevoegde waarde zien.“

Wij gebruiken cookies.