CorporatiePlein 2021

Image (5)

23 September - Expo Houten

Op 23 september is het eindelijk zo ver. We mogen elkaar weer echt gaan ontmoeten op de 2021 editie van Corporatieplein! Uiteraard ben je van harte welkom op onze stand voor een goed gesprek over alle facetten van business intelligence, of om gewoon even bij te praten. Gedurende de dag zullen wij een aantal kennissessie organiseren met de volgende thema's:

Katoomba 

In de sessie over hét BI-platform voor woningcorporaties, nemen we je mee in onze oplossing Katoomba. We laten zien hoe Katoomba werkt, welke dashboard onderdeel uitmaken van de oplossing, welke bronnen we standaard ontsluiten en wat Katoomba uniek maakt. Wanneer je geïnteresseerd bent in een dashboard voor een specifiek onderwerp, kun je dat tijdens de sessie laten weten. Dan nemen we het mee in ons verhaal.

Organisatieontwikkeling 

In de sessie over BI-adoptie zoomen we in op organisatieontwikkeling om grip te krijgen op prestaties. Datagedrevenheid is een belangrijke extra bouwsteen om beter te kunnen presteren. Daarvoor heb je natuurlijk een goed BI-systeem nodig zoals Katoomba en moet de data op orde zijn. Maar dat is nog niet voldoende. De organisatie moet ook in staat zijn het BI-systeem op de juiste manier te gebruiken als prestatie-ondersteunend middel. In deze sessie geven we aan via welke acties een organisatie zich stap voor stap kan aanpassen om met data steeds meer grip te krijgen op de te leveren prestaties.


Ben je benieuwd naar ons BI-platform 'Katoomba'? Wil je weten wat een datalake nu precies is? Of heb je al een BI platform maar doet de organisatie er nog te weinig mee? Breng een bezoekje aan stand 26 voor een goed gesprek over alle facetten van business intelligence.

Meld je aan via de volgende link https://lnkd.in/d5Z-tuP .

Wij gebruiken cookies.