CorporatiePlein 2023

Beursvloer

14 September - Expo Houten

Op donderdag 14 september verwelkomen we je graag op de 2023 editie van CorporatiePlein. Uiteraard ben je van harte welkom op onze stand voor een goed gesprek over alle facetten van business intelligence, of om gewoon even bij te praten. Gedurende de dag zullen wij een aantal kennissessies organiseren met de volgende thema's:

Kennissessies op onze stand

  1. 10:00h Data lake of lakehouse? De ontwikkelingen op het gebied van data voorbereiding volgen zich razendsnel op en zoals we gewend zijn binnen de IT, vliegen de termen je om de oren. Waar voor veel mensen een data lake nog klinkt als iets hypermoderns, hebben we het tegenwoordig alweer over de lakehouse architectuur. Tijdens deze sessie nemen we je mee in de verschillen en de do’s en dont’s.
  2. 11:00h Kijkje in een andere sector: BI in het onderwijs Tijdens ons evenement INSP!RE 2023 één van de meest gewaardeerde sessies! Een kijkje in de keuken bij een onderwijsinstelling uit Friesland die wij al enige tijd mogen ondersteunen op het gebied van BI. Op zoek naar wat inspiratie en benieuwd hoe BI in het onderwijs wordt ingezet? Mis deze sessie dan niet!
  3. 13:00h AI voor woningcorporaties Met de aandacht die Chat GTP heeft gegenereerd vliegen de nieuwsberichten en ontwikkelingen op het gebied van artificial intelligence je om de oren. Maar is de inzet van AI een doel op zich? Tijdens deze sessie nemen we je mee in een aantal laagdrempelige en praktische voorbeelden van de inzet van AI voor woningcorporaties.

Erbij zijn? Meld je dan hier aan:

        Aanmelden         

Heb je je aangemeld voor CorporatiePlein? Reserveer hieronder dan direct een plek bij een van onze kennissessies.

Reserveer nu je plek!

Wil je verzekerd zijn van een plek tijdens een van onze kennissessies? Reserveer hieronder dan vast je plek.
Wij gebruiken cookies.