Insp!re 2023

MH Vooraanzicht1

Op 29 juni is het eindelijk weer zo ver! Voor alle onze relaties organiseren we op die dag Insp!re 2023, een dag waarop we iedereen meenemen in de laatste ontwikkelingen op het gebied van business intelligence. Dit jaar ontmoeten we elkaar bij het conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg.  De dag wordt gevuld door verschillende sprekers van zowel Blue-Mountain als klanten uit verschillende sectoren.

Het programma

 1. Inloop 12:15 - 13:00
 2. Inhoudelijk programma 13:00 - 16:00
 3. Afsluitende borrel 16:00 - 17:00

De sessies

 • Datagedreven werken

  Datagedreven werken

  Spreker: Tim Kronenberg - Projectleider datagedreven werken

  Om stap voor stap te kunnen toewerken naar een daadwerkelijk data gedreven organisatie heeft Blue-Mountain, op basis van vele jaren aan ervaring, een eigen, pragmatische, methodiek ontwikkeld. Tijdens deze sessie nemen we je op hoofdlijnen mee in deze methodiek.

 • Klant aan het woord: Scholengemeenschap CVO-nwf

  Klant aan het woord: Scholengemeenschap CVO-nwf

  Spreker: Sprekers: Pieter Miedema en Lars Jellinek

  Tijdens deze sessie nemen Pieter Miedema (CVO) en Lars Jellinek (Blue=Mountain)  je mee in de samenwerking tussen CVO en Blue-Mountain en duiken we de dashboards in.

 • Data warehouse, datalake of lakehouse?

  Data warehouse, datalake of lakehouse?

  Spreker: Teun Marsman - BI architect

  De ontwikkelingen op het gebied van data architectuur volgen elkaar razendsnel op. Tijdens deze sessie nemen we jullie mee in de visie van Blue-Mountain op dit vlak en de laatste stand van zaken.

 • Klant aan het woord: GGD Drenthe

  Klant aan het woord: GGD Drenthe

  Spreker: Sprekers: Margriet Jonker en Ben Kooi

  Tijdens deze sessie nemen Margriet Jonker en Ben Kooi je mee in de samenwerking tussen de GGD en Blue-Mountain en duiken we de dashboards in.

 • Roadmap 2023 -2024

  Roadmap 2023 -2024

  Spreker: Michael Kocak - Product owner

  Tijdens de klantendag in het begin van 2022 hebben jullie een aantal onderwerpen geselecteerd voor op de roadmap. Tijdens deze sessie praten we jullie bij over deze onderwerpen en gaan  jullie gezamenlijk een deel van de roadmap voor 2023-2024 invullen.

Wil je erbij zijn?

Meld je aan via onderstaande knop:

Meer weten? Neem contact op met Jeroen Hock Jeroen Hock

Wij gebruiken cookies.