Diensten

Headway 5Qgiuubxkwm Unsplash

Blue-Mountain is meer dan een software leverancier. Dit blijkt ook uit onze missie: ‘Organisatie helpen beter te (be)sturen door de inzet van data’. In de praktijk betekent dit dat we niet alleen een software oplossing leveren en mensen trainen in het gebruik van de oplossing, maar dat we organisaties ook ondersteunen in het daadwerkelijk sturen en verantwoorden op basis van data.

Vanuit onze missie zetten we niet alleen in op de implementatie van onze oplossing, maar ook juist op 'de zachte kant'. Concreet: wij leveren niet alleen een informatiesysteem, maar leren de gebruikers het systeem optimaal te benutten en ondersteunen hen ook in het voortdurend ontwikkelen van datavaardigheden. Hiertoe hebben wij een BI volwassenheidmodel ontwikkeld waarmee we een organisatie kunnen meenemen in het steeds effectiever inzetten van Katoomba om haar doelen te verwezenlijken. Hiermee wordt direct de waarde  gecreëerd door de inzet van Katoomba en die wordt elk jaar groter.

Maar Blue-Mountain helpt organisaties ook als ze (nog) geen Katoomba gebruiken maar vraagstukken hebben op het gebied van datamanagement en business intelligence. We geven advies op allerlei gebieden zolang als het organisaties helpt om tot betere informatie te komen. Daar ligt immers onze missie.

Dienstverlening Blue-Mountain

Meer weten? Neem contact op met Ed Stekelenburg Ed Stekelenburg

Wij gebruiken cookies.