Projectmanager

Image (7)

Standplaats: Groningen of Breda

Dienstverband: Fulltime / Parttime

Opleidingsniveau: WO

Minimale werkervaring: 3 jaar

Over Blue-Mountain

Blue-Mountain bestaat uit een diversiteit aan professionals, met ieder eigen talenten en allen een grote liefde voor data. Wij zijn gespecialiseerd in het werkend krijgen van business intelligence binnen organisaties. Wij geven betekenis aan data en maken het mogelijk dat mensen én organisaties in beweging komen. Dit doen wij door af te stemmen op het organisatieproces van de klant, we geven advies over wat we zien in relatie tot business intelligence, geven data gerelateerde trainingen en ondersteunen bij het ontwikkelen van de technische BI omgeving. Op het gebied van business intelligence voelen we ons thuis van advies tot implementatie en van ontwerp tot bouw van dashboards en de technische omgeving.

Wat wij van je vragen

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Projectmanager. Om van deze rol bij Blue-Mountain een succes te maken heb je WO werk- en denkniveau. Verder heb je minimaal 3 jaar projectmanagement ervaring en aantoonbare ervaring in een rol bij externe klanten. Uiteraard klopt je hart voor data en loop je warm om organisaties datagedreven te maken.

Jij bent meer dan een klassieke projectmanager. Je bent gesprekspartner op alle niveaus bij de klant en beweegt je moeiteloos tussen verschillende interne en externe belangen. Je zorgt (klassiek) dat binnen je projecten de besproken resultaten behaald worden, maar houdt voortdurend de bovenliggende doelen in het oog, voorbij de oplevering. Je helpt klanten business intelligence intern te organiseren en werkt doelbewust aan een innige relatie en een optimale beheerfase. Kortom, je bent ook klankbord, adviseur en partner voor de klant.

Je staat zelfbewust in het leven, je draagt helder uit wie je bent en waar je in gelooft. Met je persoonlijke kwaliteiten til je projecten boven zichzelf uit om klanten in beweging te zetten om steeds beter te (be)sturen met data.

Als projectmanager werk je voor meerdere klanten tegelijk. In wisselende teams van consultants vorm jij  de constante factor. Met die verantwoordelijkheid schep je richting collega's en klant een projectsetting die past bij onze kernwaarden. Ook na het project blijf je een vertrouwd gezicht voor de klant en houd je de relatie warm.

Jij;

 • bent ons gezicht bij de klant en neemt de klant aan de hand bij nieuwe stappen in business intelligence;
 • weet uiteenlopende verwachtingen tot één gedragen plan te smeden;
 • bent in staat overzicht te scheppen en te houden zodat klant en collega's hun focus op de relevante inhoud kunnen houden;
 • bent communicatief sterk en schakelt moeiteloos met alle lagen van een organisatie;
 • combineert traditionele projectmanagementkwaliteiten met een persoonlijke drive om verder te kijken dan oplevering en techniek;
 • hebt het data-hart op de juiste plaats;
 • bent zichtbaar, aanwezig en in charge;
 • houdt van dynamiek en bent stressbestendig.

Locatie

Je zult regelmatig bij de klant zitten, maar ook op kantoor in Groningen of Breda. Op de vrijdagen komen we bij elkaar voor overleg. Daarnaast is er ruimte om vanuit huis te werken.

Wat we bieden

 • Een unieke cultuur met fijne collega’s, veel uitdaging , verantwoordelijkheid en vrijheid;
 • Persoonlijk opleidingsbudget;
 • Persoonlijk talenten-ontwikkelcyclus;
 • Iedere 4 jaar een sabbatical van 4 weken;
 • Een incentiveprogramma waarin iedereen deelt in behaalde resultaten;
 • Een donatie aan een goed doel naar keuze zodra je begint bij Blue-Mountain.

Het team en wat we belangrijk vinden

Je werkt samen met Lead consultants en BI-consultants die het beste in elkaar naar boven willen halen. Er is, naast je klantverantwoordelijkheid, de mogelijkheid én uitnodiging om actief bij te dragen aan de verdere professionalisering van onze organisatie. Je krijgt ruimte en budget om je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te blijven ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat je geniet van je rol, je bijdrage aan de projecten en dat je actief inspireert en geïnspireerd wordt.

Voel je je aangetrokken tot de rol en onze organisatie en wil je eens verder praten? Vul dan onderstaande formulier in om direct te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

De procedure

 1. Kennismakingsgesprek Een eerste gesprek om nader kennis te maken en te bepalen of we bij elkaar passen.
 2. Uitwerken casus Je krijgt een korte casus om uit te werken zodat we een helder beeld krijgen van je capaciteiten.
 3. Afrondend gesprek Ten slotte gaan we in detail in gesprek over de arbeidsvoorwaarden.
Meer weten? Neem contact op met Jeroen Wennekes Jeroen Wennekes

Wij gebruiken cookies.